kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Oynamak yetmedi

Ligde Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesabı yapan ve son haftaların en başarılı takımlarından biri olan Gaziantepspor, Rizespor'a boyun eğdi.

Savunmanın çok önemli iki oyuncusu Mehmet Polat ve Ramazan'dan yoksun olarak sahaya çıkan kırmızı siyahlılar, akıl almaz hatalar yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Oysa G.Antep maçta üstündü ve net fırsatlar yakalıyordu. Fakat G.Antep aklından bile geçmeyen bir yenilgi alarak çok önemli bir 3 puan kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü'ne farklı yenilerek taraftarlarını hüsrana uğratan Rizespor bu zorlu engeli geçerek kendisini affettirmek istiyordu. Daha maçın başında Devran'ın golü ile öne geçen yeşil mavililer daha sonra oyunda savunmaya ağırlık verdi. Özellikle Gaziantepspor'un dalga dalga gelen atakları karşısında hayli zor anlar yaşayan Rizespor tüm direnmelerine rağmen Hasan Özer'in golüne engel olamadı.

Oumar yıldızlaştı

Bu golden sonra Rizespor'un gol yiyeceği tahmin ediliyordu. Ancak beklenen olmadı. Çok kötü bir günde olan Gaziantep savunmasının hatasını affetmeyen Tetteh attığı golle takımını galibiyete taşırken, kırmızı siyahlı ekibin 10 haftalık yenilmezliğine de son veren isim oldu.

Rizespor'da libero Oumar bana göre karşılaşmanın en iyi oyuncusuydu. Savunmayı çok iyi toparlayan Oumar, Gaziantepspor'un ataklarını savuşturmakta büyük ustalık gösterdi.

Gaziantep'te ise orta sahada görev yapan Krivov ile tek golün sahibi Hasan Özer takımın en iyisi olarak dikkati çektiler.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır