kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

Sefiller uğurlu gelmedi


Levent Kırca, kendisine darbe üzerine darbe vuran "Sefiller" adlı oyununun perdelerini bir daha açmamak üzere kapattığını açıkladı.
Kırca'ya bu kararı aldıran, oyunda başrolü Neco ile paylaşan Tekin Siper'in 24 Mart'taki gösterim sırasında kalp krizi geçirerek ölmesi oldu. Aslına bakılırsa Sefiller, Kırca'ya 30 yıllık arkadaşı Siper'in ölümünden önce de ağır darbe vurmuştu. 1 trilyon lira gibi astronomik bir rakamla sahneye koyulan oyunun geçen sezon sonu yapılan hazırlık aşamasında Levent Kırca ve eşi Oya Başar fikir ayrılığına düşmüştü. Oyuncu seçiminde anlaşamayan karı koca kavga etmişler ve bu kavga boşanmalarına kadar varmıştı.

Kırca, gösterimden kaldırıldığı güne kadar kapalı gişe oynayan Sefiller'i kendisine hayırlı gelmediğini düşünerek bitirdi.

BAŞKASI ZOR OYNAR
"Tekin'in öldüğüne bir türlü inanamıyorum. Sanki bir anda çıkıp gelecek ve 'Haydi Levent, seyirci bizi bekliyor' diyecekmiş gibi geliyor" diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getiren Levent Kırca ekledi "Tekin gibi bu işe gönül veren bir sanatçı daha bulunmaz. Onun oynadığı rolü bir başkası zor oynar. Ya onunla devam edecektik veya hiç. Onun rolünü ne ben kimsenin devralmasını isterim ne de bu rolü devralacak bir kişi bulurum." diyor.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır