kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

Umudumuzu yeni oyunlara bağladık


"Labirent"e girip 25 milyar lira, "Şans Topu"nu çevirip hasılata göre ne düşerse o kadar ikramiye kazanılacak
EKONOMİK kriz ortamlarından talih oyunlarına olan düşkünlüğün arttığını saptayan Milli Piyango İdaresi hemen kolları sıvayıp 2 yeni oyunu daha başlatma kararı aldı. 10 Nisan'da başlayacak olan Labirent adlı kazı kazan benzeri oyunun kuponlarının tanesi 500 bin liradan satılacak. Labirent'te büyük ikramiye 25 milyar lira.

TOP ŞANS İÇİN DÖNECEK
Amerika'nın yanısıra İngiltere ve Yunanistan'da yaygın olarak oynanan ve Sayısal Loto'ya benzeyen Şans Topu adlı diğer oyun ise henüz etüd aşamasında, başlama tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak. Çekilişleri Çarşamba günleri yapılacak olan Şans Topu'nda ikramiye de Loto'da olduğu gibi hasılata göre belirlenecek.

Hemen kazı okları bul
HEMEN kazan türü oyunlardan "Labirent" okların gösterdiği yönde kazınan kareler aracılığıyla büyük ikramiyeye götürüyor. Kazımaya "başlangıç" noktasından itibaren başlanıyor. Oyun alanını kapatan özel madde kazındıkça ortaya çıkan okların işaret ettiği yönde kare kare ilerleniyor. Oyun alanından çıkışı gösteren son ok hizasında yazılı ikramiye kazanılıyor. 10 milyon, 1 milyon ve 500 bin liralık ikramiyeler bayiden alınabilecek. 500 biletlik bir Labirent paketinde; 2 adet 10 milyon, 20 adet 1 milyon ve 64 adet 500 bin liralık ikramiyeli bilet bulunacak. 200 milyon, 1 milyar, 5 milyar ve 25 milyarlık ikramiyeler Milli Piyango şubelerinden alınabilecek.

İki rakama ikramiye var
SAYISAL Loto'ya benzer kuponlar üzerinden oyun oynanacak. Kuponlar iki bölümlü olacak. Birinci bölümü, 1'den 14'e kadar sayılar, ikinci bölümü 1'den 35'e kadar sayılar oluşturacak. Birinci bölümde sadece bir sayı işaretlenecek, 1'den 35'e kadar olan bölümde ise 5 sayı işaretlenecek. Sayısal Loto gibi çekiliş yapılacak. 1'den 14'e kadar olan toplardan 1 adet, 1'den 35'e kadar olan toplardan ise 5 adet çekilecek. Oyuncunun bu oyunda ikramiye kazanabilmesi için mutlaka 1'den 14'e kadar olan bölümde çıkacak sayıyı bilmesi gerekiyor. Bunu bilen oyuncu ikinci bölümden bildiği her top için yani 1+2, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 ikramiye kazanacak.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır