kapat

20.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yazarlar
Mutluluk reçetesi
Doktorlarının 'nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa' tavsiyesini dinleyen Ebru Gündeş ABD'de tanıştığı Hakan Poyraz'la hayatın tadını çıkarmaya başladı

Birbuçuk yıl önce yaşadığı beyin kanamasının ardından üstüste tam iki ameliyat geçiren Ebru Gündeş, hastalığın izlerini üzerinden bir türlü tam olarak atamıyor. Doktorlarının 'nerede kendini daha iyi hissediyorsan, nasıl ve ne şekilde mutlu oluyorsan öyle yaşa. Hiçbirşeye canını sıkma ve hayatın tadını çıkart' tavsiyelerini dinleyen Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde bir grup arkadaşıyla Amerika'nın yolunu tutmuştu. Amerika'ya beraber gittiği arkadaş grubunun içinde yer alan Hakan Poyraz ile bir yakınlaşma içine giren Ebru "Şu anda aramızda kesinlikle bir aşk yok. Ancak ben 26 yaşında genç ve bekar bir kadınım. Miami'de tatil yaptığım grubun içindeki herkes benim çok iyi arkadaşım. Hakan da öyle..." dese de, ekranlara yansıyan görüntüleri bambaşka bir kompozisyon çiziyordu.

"İÇİMDEN ÖYLE GELDİ..."
Ancak Ebru, aralarında bir aşk olmadığının, ekranlara yansıyan görüntülerde doktorlarının da kendisine tavsiye ettiği gibi yalnızca 'içinden geldiği davrandığının' altını ısrarla çiziyor. Kendini hiçbir konuda kasmama kararı alan Ebru, geçmek bilmeyen başağrıları yüzünden Amerika'da da doktora göründü. Ancak doktorlar Ebru'ya burada da aynı tavsiyede bulundular. Gelen haberlere göre, Ebru'yu, Amerikalı doktorların da "Mutlu olmaya çalış. İçinden geldiği gibi davran ve kendini özel biri gibi hisset" demesi harekete geçirdi. Şimdi herkes Ebru ile Ankaralı işadamı Hakan Poyraz arasındaki ilişkinin nasıl gelişeceğini merak ediyor.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır