kapat

19.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kova'daki Ay'ın Neptün'le birleşmesi arkadaş toplantılarında ilginç bulacağınız kişilerle tanışacağınızı öngörüyor. Kendinizi ortama yabancı hissedebilirsiniz. Ama Venüs'ün desteğiyle çekiciliğinizin fark edilecği gözleniyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Ay'ın Neptün'le birleşmesi sıkıntı yaptığınız şeylerin kendi bilinçaltınızın ürünü olduğunu vurguluyor. Yapınız her şeyi garantiye almaya eğilimli olduğu için belirsizliklerin canınızı fazlaca sıkması mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Ay'ın Jüpiter'le oluşturacağı açı, iyimser yapınızı güçlendiriyor ve çevrenize olumlu yaklaşmanız her konuda başarılı olmanıza yardımcı oluyor. Bu durum gerek eşinizde gerekse aşk yaşamınızda olumlu gelişmeleri gündeme getirebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Ay'ın rahat açıları kendinizi rahat hissedebileceğinizi belirtiyor. Kendinizi sevdiklerinize yakın hissedebilir ve onlara karşı şefkatli yaklaşabilirsiniz. Başkalarının ihtiyaçları önemli ama kendinizi şımartmayı ihmal etmemelisiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kova'daki Ay'ın rahat açısı birebir ilişkilerinizde başarı vadediyor. Fazla müdahaleden kaçınır ve hoşgörülü olursanız başarılı olabilirsiniz. Dürüst ve adil yapınız takdirle karşılanabilir ve deneyimlerinizden faydalanmak istenebilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün tüm rutin işlerinizi kolaylıkla halledebilir, yapacağınız düzenlemeler sayesinde kendinizi huzura kavuşmuş hissedebilirsiniz. Karmaşanın sizi sıkıntıya soktuğu bir gerçek. Sonuç olarak kolları sıvamak için fazla beklemeyin.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kova'daki Ay'ın açısı aşkta hoş gelişmeler yaşayabileceğinizi belirtiyor. Romantik tavırlarınızla sevgilinizin ayaklarını yerden kesebilirsiniz. Kalbi boş olanlar geçmişten gelen bir sevgiliye hayır diyemeyebilirler.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Ay'ın Kova'daki Neptün'le birleşmesi ailenizle birbirinize toleranslı davranmanız gerektiğine işaret ediyor. Belirsizlikten kaynaklanan sorunlar büyüyebilir. Sabırlı ve sevecen davranarak tüm sıkıntıları aşabileceğinizi unutmayın.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yöneticiniz Jüpiter'in Kova'daki Ay'la rahat ilişkisi iyimser bir günde olabileceğinizi belirtiyor. Toplantı tertiplemek ve yolculuk planları yapmak için harekete geçebilirsiniz. İhmal etmiş olduğunuz sevdiklerinizi aramanız için uygun bir gün.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) El attığınız konulardan kârlı çıkabileceğinizi düşünmek sizi maddi yanılgılara sürükleyebilir. Gerçekçi davranarak şansınızı fazla zorlamamış olacaksınız. Riskin sonuçlarının her zaman hoş olmayacağını kabullenmelisiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Ay'ın durumu dünyayı kucaklamak için büyük itilimler yaratcak. Şövalyelik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün, aşırı yardımseverlikten zarar görebilirsiniz. Olayları gerçeğinden farklı boyutta algılayabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Kova'da Neptün'le birleşen Ay, kendinizle başbaşa kalmak için fırsatlar arayacağınızı belirtiyor. Aslında sizin de ihtiyacınız olan bu, çünkü aşırı duyarlılığınızla hayır demek bugün size çok güç gelebilir. İlaç etkileşimlerine açıksınız.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır