kapat

06.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
11 Fark atarız
"Şampiyonluğa inandık. Artık bu yoldan dönüş yok. G.Saray Kadıköy'e geldiğinde, aramızdaki puan farkı en az 11 olur."

Kötü günler geçirdik
F.Bahçe kaptanı Ogün'den büyük iddia. Sarı-lacivertli takımın ligde üst üste 7. galibiyetini almasıyla şampiyonluğa inançlarının bir kat daha arttığını söyleyen tecrübeli yıldız, "Yozgat maçında iyi oynamadık. Ama artık kötü de oynasak kazanmayı öğrendik. Bu tam kapasiteye ulaştığımızın göstergesi. Sezon başında sıkıntılı günler geçirdik. Bir çok sorun yaşadık. Bu seviyeye kolay gelmedik" ifadesini kullandı.

İnişe geçmemiz imkansız
Artık takım olduklarını ifade eden Ogün, "Bunu da bir anda değil, sindire sindire yaptık. Sistemli bir çıkış yaşadık. Bundan sonra da inişe geçmemiz imkansız gibi. Biz evimizdeki galibiyet serisini devam ettireceğimizden eminiz. Buna ben ve tüm arkadaşlarım yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımızın da bize güvendiklerini biliyoruz. Onların desteklerini hep arkamızda hissediyoruz. Bu güçle sırtımız yere gelmez" dedi.

G.Saray'a kadar 21 puan
Ligde G.Saray'la oynayacakları maça kadar 7 karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan F.Bahçe kaptanı, "Bizim için en zor maç Yozgat'taydı. Bu engeli geçmeyi başardık. Şimdi önümüzdeki 7 maçlık seride 21 puan hedefliyoruz. Biz artık arkamıza değil, önümüze bakıyoruz. Bu hedefi tutturursak, G.Saray Kadıköy'e geldiğinde aradaki fark en az 11 olur. Rakibimizi evimizde de devirip, bu işi erkenden bitiririz" diye konuştu.

Bu yoldan dönüş yok
Takımdaki herkesin şampiyonluğa inandığını ifade eden Ogün, "Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Müthiş uyum içindeyiz. Ben kaptan olarak bu kadar rahat bir dönem geçirmedim. Bizim için bu yoldan dönüş yok. Yıllardır üzülen taraftarlarımıza bu sezon şampiyonluğu hediye edeceğiz" yorumunu yaptı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır