kapat

06.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün Aslan'daki Ay'ın etkisiyle sevgi konusunda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün özellikle iş konularında olabildiğince akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Aslan'daki Ay'ın ve Kova'daki Merkür ve Neptün'ün oluşturacağı açılara dikkat! Bunlar, ilişkilerinizde gerilim yaratabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Burcunuzda ilerleyen Jüpiter'in Ay'la açısı evlilik ve ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği size veriyor. İş konusundaki başarılarınız devam ederken, maddi konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Aslan burcunda bulunan Ay'ın Merkür ve Neptün'le açısı parayla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Dürtülerinizi kontrol etmekte zorlanacağınız bir gün Bu yüzden düşüncelerinizi ifade etmeden önce iyice düşünün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzdaki Ay sizin adınıza her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme gelebileceğine işaret ediyor. Kova'daki Neptün'ün ve Merkür'ün Ay'la açısı da gözden kaçırılmamalı. Bunlar, işbirliklerine önem vermeniz gerektiğini belirtiyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Yine de yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Bu konuda temkinli olmaya, maddi konularda ise akılcı ve sabırlı davranmaya özen göstermelisiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsat yaratabileceğiniz ideal bir gün. Grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz, dostlarınızla geçireceğiniz zamanda ön plana çıkmanızı sağlayacak.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Öfkeyle kalkıp zararla oturabilirsiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı fazlasıyla zorlayabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Aslan burcundaki Ay'ın burcunuzun yöneticisi Jüpiter ile oluşturduğu açık birçok fırsatları gündeme getiriyor. Bugün sosyal yaşantınızla dikkat çekmeniz mümkün. Yaratıcı fikirleriniz sayesinde yeni grupların içinde itibar kazanabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) İşte yoğun bir gün. Ay'ın İkizler'deki konumu yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğinizi vurguluyor. Bu yeteneklerinizi bugün evinizdeki bazı işlerde ihtiyaç duyduğunuz koşullarla sergileyin.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Karşıt burcunuz Aslan'da bulunan Ay'ın burcunuzdaki Merkür ve Neptün'le açı oluşturması endişeli bir ruh yapısına sahip olabileceğinizi belirtiyor. Duygusal konularda sıkıntılı bir gün olabilir. Bugünü ailenizle geçirmenizde fayda var.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilmeniz için ideal bir gün. Yapmayı planladığınız bazı değişiklikler varsa, artık ertelemeyin. Hemen uygulayın. Günlük ve haftalık işlerinizde sorumluluğunuzun artabileceği bir dönemdesiniz.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır