|
|
Kadir'de piştim İbo'ya düştüm!
Tatlıses'in radyo programında film teklifi alan Aysu Baceoğlu, "Ona hayır demek çok zor. Dedikodular beni korkutmuyor. Çünkü o da bekâr, ben de" dedi
GÜZEL manken Aysu Baceoğlu, İbrahim Tatlıses'den canlı yayında teklif aldı. Tatlıses FM'e konuk olan Aysu'ya "Benimle bir projede yer alır mısın?" diye öneri sunan İbo, güzel mankenden "Evet" yanıtı aldı. Canlı yayında Tatlıses'ten övgü dolu sözler duyduğunu söyleyen Aysu, "Konuşurken çok heyecanlandım. Çok güzel bir elektirik aldım. İbrahim Bey karizmatik bir erkek. Kiminle aynı projede rol alsa aralarında aşk dedikoduları çıkıyor. Ama bu dedikodulardan hiç korkmuyorum. Çünkü o da bekâr ben de. Aramızda her an herşey olabilir" diyor.
İbrahim Tatlıses'e hayranlığını her fırsatta dile getiren Aysu Baceoğlu, kendine de her konuda güvendiğinin altını çiziyor. Kadir İnanır ile 'Derman Bey'adlı dizide rol aldığını söyleyen Baceoğlu, "Kadir Bey bize oyunculuk konusunda çok şeyler öğretti. Bildiğim kadarıyla İbrahim Bey de bu konularda çok titiz. Film çekimlerinde çok sinirli ve gergin oluyormuş. Hatta yapılmasını hiç sevmezmiş. Ancak ben, İbrahim Tatlıses'in benimle çalışırken zorlanacağını hiç zannetmiyorum. Çünkü, Kadir İnanır gibi bir ustadan ders alma şansım oldu. Kendime güveniyorum" diyor.
Gülşen YÜKSEL
|
Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|