kapat

06.03.2001
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Melodi
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Finansinvest
Türk modacılardan Yunanistan'a zeytin dalı
Depremin ardından gelişen ilişkiler, ekonomiye de yansıdı. Türk deri ve tekstil firmaları ilk kez Yunanistan'da bir fuara katıldı ve büyük destek gördü

Ekonomik krizin ardından ilk girişim ihracatçılardan geldi. Türkel Fuarcılık tarafından Atina'da düzenlenen tekstil ve deri ürünlerinin tanıtımının yapıldığı moda fuarı geleceğe dönük ümit verdi.

Tekstil, deri, ayakkabı ve konfeksiyon ürünlerinin tanıtıldığı 'Türkel Moda Fuar'ı 1-3 Mart tarihleri arasında Yunanistan'da gerçekleşti. Atina'da ilk kez düzenlenen ve açılışını Dış Ticaret Müsteşarı Kürşat Tüzmen'in yaptığı fuara 70'in üzerinde ihracatçı firma katıldı.

Türk ihracatçısının ürünlerini 10 yıldır bu tür fuarlarla yurtdışında tanıtan Türkel Fuarcılık'ın Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ayşıl Bilginer, fuarın ardından ihracatçı firmaların yüzde 90 oranında bağlantı sağladıklarını söyledi. Ekonomik krizin ardından Yunanistan'a yapılan moda fuarına Yunan tekstil ve deri ithalatçıların yanısıra Atinalılar da büyük ilgi gösterdi. Ürünlerin tanıtımı aralarında Deniz Pulaş gibi isimlerin de yer aldığı Türk ve Yunan mankenler tarafından yapıldı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır