kapat

10.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Kumkapı Dulu Iğdır'da pavyona düştü
Gizlice evlenen Gülten Kızılkaya "İyi bir aile yaşantısı sürdürmek için sahneye çıkmaya mecburum" dedi

Kumkapı Cinayeti'nde iki çocuğuyla ortada kaldıktan sonra verdiği çıplak pozlar ile herkesi şaşırtan, daha sonra ünlü gazinolarda sahneye çıkmaya başlayan Gülten Kızılkaya, artık Iğdır'da bir pavyon şarkıcısı. Geçtiğimiz günlerde Recep Bülbül adlı Iğdırlı bir gençle evlenen Kızılkaya her şeye rağmen mutlu olduğunu ve bu mutluluğunun sürmesi için sahneye çıkmaya devam edeceğini söyledi.

SEFALET İÇİNDE YAŞIYORDU
Gülten Kızılkaya 1995 yılında meydana gelen olayda eşi İsmail Kızılkaya'yı kaybettikten sonra geçim sıkıntısına düşmüş ve pazarlamacılık yapmaya başlamıştı. Bu arada, Kızılkaya'yı öldüren Zeynep Uludağ ise bir anda şöhrete ulaşmış, dizilerde oynamaya başlamıştı. Uludağ, milyarlar kazanırken Kızılkaya sefalet içerisinde yaşamını sürdürmeye çalışıyordu.

BİRDEN SOYUNDU
Zeynep Uludağ'ın oyunculuktan sonra şarkıcılığa da soyunması ve inanılmaz rakamlarla sahneye çıkması Kızılkaya'yı çılgına çeviriyordu. Genç kadın, Uludağ için 'kocamın kanıyla para kazanıyor' diye öfke kusuyordu. Tam bu tartışmaların yaşandığı günlerde Kızılkaya erotik pozlarla gündeme bomba gibi düştü. Kamuoyu olayın şaşkınlığını atamadan Kızılkaya bu kez Bursa'nın ünlü Köşk Gazinosu'nda sahneye çıkmaya başlıyordu. Kızılkaya'yı izlemek isteyenler gazinoyu tıklım tıklım dolduruyordu. Ancak bu uzun sürmedi.

HAYATINDAN MEMNUN
Kızılkaya'nın adı anılmaz oldu. Genç kadın tam unutulmuşken bu kez Iğdır'da ortaya çıktı. Pavyona 'düşmüştü'. Gizlice evlendiğini söyleyen Kızılkaya ise hayatından memnundu. Genç kadın şunları söylüyordu: "Burada çok mutluyum. Mutlu bir yuvam var artık. Eşimi seviyorum. Bu mutlu aile hayatımın sürmesi için sahnelere çıkmaya mecburum."

Azize AKSU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır