kapat

10.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Otel odası esprileri
Clinton Ailesi seçim sonuçlarını New York'taki bir otel odasında izledi. Yanlarında Hollywood'un iki ünlü ismi vardı. Muhabbet de o biçimdi!

Başkanlık seçimleri dünyanın dört bir yanında büyük bir merakla izlendi. Peki, Amerika Başkanı Bill Clinton nerede ve nasıl izledi? Clinton, çeşitli eğlence salonlarında kurulan dev ekranlarda seçimi izleyen Amerikalı üst düzey tüm diplomatların aksine bir otel odasında aile saadeti yaşadı. Başkan Clinton, eşi Hillary, kızı Chelsea ile birlikte New York'taki Grand Hyatt Oteli'ndeydi. Otel lobisinde verilen seçim partisine ayaküstü katılan Clinton Ailesi, sonra 34'üncü kattaki odasına çekildi. Çünkü kaybetme riskine karşın insanların yüz ifadesini görmesini istemiyordu.

Başkan odasına çıkmadan önce ünlü talk-şov yıldızı Tina Brown ile karşılaştı. Yeşiller'in adayı Nader'in Florida'da beklenenden fazla oy aldığı açıklandı. Brown'un eşi, Clinton'a dönerek "Onu öldürmek istiyorum"dedi. Clinton da "Fena fikir değil" yorumunu yaptı.

Başkan ve First Leydi, odalarına çıkarken ünlü aktrist Uma Thurman ile sevgilisi Ben Affleck'i çağırdı. Basına yansıyan en ilginç diyalog Thurman ile Başkan arasında geçti. Thurman, Clinton'a dönerek "Bush ile Gore'un TV'deki tartışma programlarında sizi gerçekten çok özleyeceğimizi bir kez daha anladım" dedi. Başkan gurur duysa da Gore'u incitmek istemedi. Clinton, uçak kazasında hayatını kaybeden Missouri Valisi Carnahan'ın seçimi kazandığını öğrendiğinde ayağa fırladı ve "Evet, işte bu" diye bağırdı. Esas komedi, Hillary senatör olduğunu öğrenince yaşandı. Heyecanlanan First Leydi eşine, "Ne yapmamız gerektiğini planlayalım" dedi. Clinton sıkı bir espriyle geceyi kapadı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır