kapat

08.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Gökçesu çorbası
Malzemesi:
* 1 çorba kaşığı tereyağı
* 1 demet taze soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 çorba kaşığı un
* 1 adet rendelenmiş domates
* 2 su bardağı su
* 2 su bardağı tavuk suyu
* 1 çay bardağı şehriye
* 1 adet ince doğranmış tavuk göğsü
* 1 çorba kaşığı krema
* Tuz ve karabiber

HAZIRLANIŞI:
Tereyağını tencereye alın. İnce kıyılmış soğan ve sarmısağı soteleyin. 1 çorba kaşığı un ve rendelenmiş domatesi ekleyip soteleyin. 2 su bardağı su ve 2 su bardağı tavuk suyunu ilave edip kaynatın. Şehriyeyi ekleyip kısık ateşte 10 dakika pişirin. İncecik doğranmış tavuk etlerini ve kremayı katın. Tuz ve karabiber serpin. Üzerini ince kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır