kapat

01.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Her gün değişik bir saç!
Tansu Çiller'in kuaförü Hasan Arslan, DYP liderinin her gün farklı bir saç modeliyle seçmenlerinin karşısına çıkacağını açıkladı

DYP Genel Başkanı Tansu Çiller artık her gün seçmenlerinin karşısına değişik bir saç modeli ile çıkacak. Yeni boyattığı saçlarını önceki gün kahkülsüz, uçları dışa kıvrık modelle kullanan Çiller, dün ise düz fön çekilmiş saçıyla dikkat çekti. 8 sene boyunca, Ankara'da olduğu her sabah Çiller'in evine giderek kuaförlüğünü yapan Hasan Arslan, "Benim tavsiyelerim de etkili oldu sanırım. Sayın Çiller'in saçıyla ilgili değişikliğe beraber karar verdik. Pazartesi sabah Bilkent'teki evine gittim. Saç modelini ve taramasını değiştirdik. Kendisi de sonuçtan memnun kaldı" dedi.

KOYU RENGİ SEVMEDİ
Çillerler'in aile kuaförü olduğunu belirten Arslan, Özer Çiller ve oğullarının da saç kesimini kendisinin yaptığını söyledi. Selinda Kuaför'ün sahibi Hasan Arslan, Çiller'in koyu saç renklerini tercih etmediğini belirtti. "Çiller'in saç modeli oval, saç rengi de orta kumraldı. Pazartesi yaptığımız saç kesimiyle yanlar ve kulak arkası kısaldı, arkaları ise katlı keserek hareketlilik verdik" diye konuşan Arslan, Çiller'in saç rengini açmayı düşündüğünü de belirtti.

Bir müşterisinin referansıyla Çiller'in kuaförlüğünü yapmaya başladığını anlatan Arslan, "Başbakan olduğu gönden bugüne kadar Ankara'da olduğu sürece Sayın Tansu Çiller'in saçını hep ben yaptım. Çiller başka kuaföre gitmedi" dedi.

Tansu Çiller'in özenli bir kişi olduğunu ve çok erken kalktığını anlatan Arslan, "Her sabah saat 6.30'da evine giderim. Sayın Çiller'in saçını yapmam da yaklaşık 15 dakika sürer" diye konuştu.

KUAFÖRLERİN REKABETİ
Bu arada DYP Genel Başkanı Tansu Çiller'in yeni saç modeli, Çiller'in Ankara ve İstanbul'daki kuaförleri arasında ilginç bir tartışma da yarattı.

Yeni saç modeli Çiller'in Ankara'daki kuaförü Hasan Aslan sahiplendi ancak bu modelin kendi kesimi olduğunu belirten Çiller'in İstanbul'daki kuaförü Hüseyin Gökoğlu, "Hasan Aslan saçta yalnızca ufak tefek değişiklikler yapmış. Bu da taramadan kaynaklanan bir değişiklik. Bir tarama saçı onun yaptığı anlamına gelmez" diye konuştu.

Tansu Çiller'in yeni saç modelinin de kendisine yakıştığını söyleyen Hüseyin Gökoğlu, başka kuaförlerle polemiğe girmeyi doğru bulmadığını da sözlerine ekledi.

Fatma CAN - Yusuf DEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır