kapat

01.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Telsim
Buket ortalığı karıştırdı
Manken Buket Saygı'nın, Kadir İnanır'ın dizisinde oynayan meslektaşları hakkında söylediği sözler, yeni bir tartışma başlattı

Kadir İnanır'ın başrolünü oynadığı dizinin çekimleri sırasında ünlü aktör tarafından "taciz" edildiğini belirterek dava açan Buket Saygı, dizideki rol arkadaşları Özgül Kavruk, Başak Sayan ve Ayşe Hatun Önal'ı ağır şekilde eleştirmişti.

NELER SÖYLEMİŞTİ?
Özellikle Özgül Kavruk'a yüklenen Saygı, "Onunla aynı odada kalıyorduk. Ama o 'Kadir Baba'ya masaj yapmaya gidiyorum diye geceleri odadan ayrılıyordu. Bana iftirayı o attı. Çünkü Çelik'in eski sevgilisiydi. Onu kıskandırmak için neler yapmamış ki. Onun en yakın arkadaşı ile birlikte olmuş. Böyle bir insanın benim için konuşması normal. Onunla aynı odada kalmak bile istemedim. Ama ne yapabilirdim. Başak Sayan ya da Ayşe Hatun Önal ile kalmaktansa Özgül'ü tercih ettim. Çünkü en kötünün iyisi oydu" demişti.

SAYGI'YA VERYANSIN
Buket'in bu sözlerine yanıt gecikmedi. İtham edilen mankenler Saygı'ya şöyle cevap verdiler:

AYŞE HATUN ÖNAL:
Hala bu konular üzerine konuşmaya devam ediyor. Bir suçlunun son çırpınışları bu konuşmalar. Buket'in nasıl bir insan olduğunu basında çıkan çarpık aşk ilişkileriyle ve fotoğraflarıyla zaten bütün Türkiye biliyor. Burada üç aydır yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Buket herhalde Çelik'e dolma yapmaktan sıkıldı ki bizim gibi üretken insanlara saldırmaya başladı. Galiba Çelik'e dolma yapmaktan sıkıldı.

BAŞAK SAYAN:
Çok iki yüzlü bir insan Buket. İnanamıyorum. Benim için nasıl kötünün iyisi diyebiliyor anlamıyorum. Çünkü İstanbul'da her gün birlikteydik. Yanımdan ayrılmıyordu. Onun ne mal olduğunu artık herkes biliyor.

ÖZGÜL KAVRUK:
Denize düşen yılana sarılır. Buket kurtulmak için çırpınıyor ama batıyor. Benimle aynı odada kalmak istemediği için mi bütün İstanbul dışı işlerde 'Ben Özgül ile aynı odada kalmak istiyorum' diye yalvarıyordu? Niye beni tercih ediyordu? 'Çelik'in birlikte olduğu bütün kızlar beni rahatsız ediyor ama seni çok seviyorum' diyordu. Onunla arkadaşlığım zaten bitmişti. Ayrıca kim kime masaj yapıyordu acaba? Ben değil o masaj yapıyordu!

Gülşen YÜKSEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır