kapat

01.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Lucent, Türkiye'yi yeni nesil cebe hazırlayacak
Lucent Türkiye Genel Müdürü Şahin Tulga, üçüncü nesil iletişim altyapısında iddialı olduklarını belirtti

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Lucent Technologies, Türkiye ofisinin resmi açılışını dün gerçekleştirdi. Açılışa katılan Lucent'in Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesi Başkanı Eric van Amerongen ve Lucent Türkiye Genel Müdürü Şahin Tulga, Türkiye'deki hedeflerini anlattı.

Van Amerongen, Türkiye'ye yalnızca şube açmak için değil, burada başarılı olmak için geldiklerini belirtti. Amerongen, Türk telekomünikasyon altyapı piyasasının üç yıl içerisinde üç kat büyüyeceğinin hesap edildiğini ifade ederek kendilerinin bu gelişmelere katkıda bulunmak istediklerini sözlerine ekledi. Toplantıda daha sonra söz alan Lucent Türkiye Genel Müdürü Şahin Tulga, Lucent'in Türk teknoloji sektöründe liderlik şansının olduğu alanlarda yoğunlaşacağını söyledi.

İlgi büyük
Tulga, sahip oldukları geniş ürün yelpazesi ve bilgi birikimine dikkatleri çekerek özellikle üçüncü nesil iletişim teknolojilerinde (3G) başarılı olabilmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi. Yeni teknolojilerin hayata geçmesiyle birlikte özellikle ekonomik hayatın olumlu etkileneceğini belirten Tulga, Türkiye'nin bu evrimi gerçekleştirecek insan gücüne sahip olduğunu söyledi.

Mahmut SANCAK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır