kapat

01.11.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
banner
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

YeniBinyil
Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
"Tofaş dünyası" için 1 katrilyon lira harcandı
Tofaş, Auto Show 2000 Fuarı için 3.900 metrekare alan üzerine, 1.5 milyon dolarlık stand kurdu. Standda, Doblo modeli dünyada ikinci defa tanıtılacak

Tofaş dün bir ilki gerçekleştirerek, Auto Show 2000' de kuracakları standın tanıtımı için basın toplantısı düzenledi. Tofaş Murahhas Azası ve CEO'su Jan Nahum'un tanıttığı 3 bin 900 metrekarelik standın maliyeti ise 1.5 milyon dolar.

240 ton çelik konstrüksiyon kullanılan standın en önemli özelliği, dışarıdan hiçbir şeyin görülemeyecek kadar siyah olması.

Standda ürünlerini ve kurumsal kimliklerini sergileyeceklerini belirten Nahum, "Olgun, erişkin, ekonomiye katkıda bulunmanın rahatlığı ile tüketicilerin karşısına çıkıp Tofaş'ın ürünlerini ve kimliğini tam olarak tanıtmak istiyoruz. Fuara katılan herkesi de buraya bekliyoruz" dedi. Nahum, "Standımızı ziyaretçilerin metodik olarak gezmelerine uygun düzenledik" diye konuştu.

DOBLO'NUN BÜYÜK ŞOVU
Fuarda Doblo ile gövde gösterisi yapacaklarını belirten Nahum, "Doblo dünyada ikinci kez ziyaretçilere gösterilecek. Ayrıca kısa bir zaman sonra piyasaya sunacağımız Punto modelimiz de ilk kez tanıtılacak.

Bunun yanı sıra 25 metre uzunluğunda 150 derecelik açısı bulunan dev ekrandan, Tofaş'taki üretim ortamını ziyaretçilere yaşatacağız. 150 derecelik ekran Türkiye'de ilk defa uygulanacak." Fuarda ayrıca Tofaş işçilerinin Kurtdereli ismin taktıkları robot, Punto Kit Car'in simülatörü, şirketin hizmet dünyasındaki yenilikleri, Ar-Ge ve montaj hattı ürünleri, kazanılan şiltler ve beratlar tanıtılacak.

Bu arada Tofaş Genel Müdür Yardımcısı Murat Selek de bugünden itibaren Tofaş'ın yenilenen web sitesinde internetten satışa başladığını tüketicilere müjdeledi.

Renault'nun oto şovu internette
Renault, Auto Show 2000 Fuarı'nda sergilenecek modellerinin tanıtımı için internette özel bir site hazırlandı.Bugün hizmet vermeye başlayacak olan http://www.autoshow2000.renault.com.tr adresindeki sitede, araçlar hakkında bilgi, fotoğraf arşivi, teknik ve ekipman özellikleri bulunacak. Fuara markanın tanıtacağı araçlar arasında, Coupe Avantime ve Pangea da yer alacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır