kapat

14.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Antik English
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


5+5

Başlığı gören, 9. Cumhurbaşkanı Demirel'in yeniden seçilme formülü sanmasın. Bu, F.Bahçe'nin son iki maçında attığı ve yediği gollerin toplamıdır.

Bu yıl İlköğretim okuluna başlayan 1 milyon 250 bin öğrencinin hangisine mikrofon uzatsanız, size F.Bahçe'nin göbeğinde ve defansında problemler olduğunu söyler. Mustafa Denizli bu işin farkında... Ama yönetim demeyeceğim, başkan da bir yerde para vermekten yoruldu. Yönetimde "Para vereceğim" deyip bu işe soyunan Şadan Kalkavan, Ertuğrul Hataylı, Mahmut Uslu ve Hamdi Akın'ın ödedikleri delikli kuruş yok. Baliç'in transferini Ali Yıldırım yaptı. Hamdi Akın "Sosyal tesisleri yapacağım" diyerek, ilerki bir projeye talip oldu.

Ah Rıdvan ah!
Başkanın kulüpten alacağı 9 trilyon lira civarında. Bu yıl ödediği de 3 trilyon. Dimas'tan 800 bin $ geldi. Murat Yakın'dan 8.5 milyon, Oulare'den 1 milyon mark gelecek. Oktay için Siirt'e bankayla 2 milyon $, "barter anlaşması" ile 1.5 milyon $ ödendi. Bu para Siirt'e TV'den gelen paradan alınamazsa, Federasyon, Van gibi Siirt'in de transfer yetkisini kaldıracak.

Rıdvan Dilmen, Johnson ve Oulare'ye geçen yıl milyon dolarlar harcadı. Ama şimdi F.Bahçe para bulup yeni bir transfer yapamıyor. Denizli'nin istediği Biscan 7.5 milyon $'a Juventus'a gitti. Bundan anlıyoruz ki, F.Bahçe Alpay, Oktay ve Biscan'ın eksikliklerini mümkün değil kapatamayacak.

Bu hafta Beşiktaş maçı var. Beşiktaş iyi bir kadroya, çok tecrübeli bir teknik direktöre sahip. Denizli'nin bu üç oyuncudan ötürü sıkıntısı çok büyük. Ama içine atıyor. Kadronun mutlaka takviye edilmesi lazım.

Gelelim şu yalaka işine
Beşiktaş ve G.Saray Şampiyonlar Ligi'nde, Antep İspanya yolcusuyken lig maçlarında hep puan kaybettiler. Beşiktaş Milano'dan yorgun dönecek. Ama Denizli'nin Abdullah'ın yerinde de alternatifi yok. Bu kanatta Nihat, sol tarafta da Münch ve İbrahim, defansı zayıf Ali Güneş'le nasıl durdurulacak, doğrusu çok düşündürücü. Nouma'yı kiminle kontrol edeceksin, o da ayrı bir problem. Denizli tecrübeli hoca. Hep hücuma dönük oyuncuları var. Bu da işi zorlaştırıyor.

Denizli'nin F.Bahçe'ye üyeliğine gelince, bu kişisel tercihidir. Yönetimin kontenjanından da girebilir, kendi isteğiyle de... Yediği yemeği yazan, kendini anlatan, köpeğinin kaşkolunu yazanlar yalaka olmuyor da, sabıkası bulunmayan herkesin üyesi olabileceği F.Bahçe'ye Denizli'nin üye olmak istemesi neden yalakalık oluyor. Denizli Altay'da 17 yıl görev yaptı. Yıllarca G.Saray'da hem oynadı, hem hocalık yaptı. 4 aydır da F.Bahçe'de... Üye olmak istiyorsa bunu Türkiye'deki yalakalar hariç herkes ayakta alkışlar.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır