kapat

14.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Antik English
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

banner
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel olarak yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde başarılı olacaksınız. İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizi eğlenceli ve sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gün. İdealleriniz doğrultusunda geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuza olumlu etkileyen Balık'taki Ay'dan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün, enerjinizi yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Sevgide çok başarılısınız.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Meslek yaşantınızda yoğun tempo içinde olacaksınız. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün sevdikleriniz ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Kendinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ay'ın olumlu enerjisi kendinizi yeni konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Duygusal yaşantınızda son derece olumlu bir devredesiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) İletişime önem verebileceğiniz bir gün. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi artırma yoluna gidebilir, tanışacağınız ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz bugün, kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalardan maddi kazanç sağlayacaksınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedeceksiniz. Para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün Ay'ın burcunuzdaki konumu ve yaptığı olumlu açılar sizi, duyarlı ve girişimci kılıyor. Yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır