kapat

14.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Antik English
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Versace: Armani yalancı ve bayağı
Ünlü İtalyan stilist Giorgio Armani'nin, cinayete kurban giden meslektaşı Gianni Versace hakkında haftalık Vanity Fair dergisine yaptığı açıklamalar, modacının kız kardeşi Donatella Versace'yi çılgına çevirdi.

İlk kez 'gay' olduğunu bu röportajında kabul eden Armani, Versace için "şırfıntıları giydiriyor", "onunla ilişkim oldu" gibi açıklamalar yapmıştı.

MİLANO'YU TERKETTİ
Donatella Versace, Armani'nin sözleri üzerine resmi bir açıklama yayınlayarak Armani'yi "saygısızlık", "yalancılık" ve "bayağılık'la suçladı. İkilinin hiçbir zaman ilişkileri olmadığını belirten Donatella, röportajı okuduktan sonra o sinirle Milano'yu terk etti. Moda dünyasının "Kral Giorgio" dediği Armani meslektaşlarına karşı daha önce de gaf yapmıştı. 1997 yılında bir Alman dergisine meslektaşları ile ilgili "Gucci sadece bir reklam ürünü, Prada hiçbir zaman hoşuma gitmedi, Versace arada bir histerik gözlemler yapıyor" diyen Armani, daha sonra bu açıklamalarını düzeltmişti. Oysa simdi Versace'ye ince bir şekilde yönelttiği eleştiri için hiçbir duzeltme yapmadı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır