kapat

05.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Nouma'ya fırça
İtalyan hocanın "Şampiyonlar Ligi öncesi gereksiz yere gergin bir ortam yarattın" dediği Nouma'ya 15 bin $ para cezası gelmesi bekleniyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Scala, bardan çıkarken resmini çeken gazetecilerle kavga eden Pascal Nouma'ın kulağını sertçe çekti.

Nouma için kendisinden rapor isteyen siyah-beyazlı yönetime birkaç gün içinde cevap vereceğini söyleyen teknik direktör Scala, dün Fransız futbolcu ile özel bir görüşme yaptı.

Sağlık Komitesi Başkanı yönetici Mete Düren'in de bulunduğu Swissotel'deki görüşmede İtalyan hoca, Nouma'yı uyararak "Yaptığın hiç de hoş bir davranış değil. Gazetecilere saldırman affedilemez. Bu senin gibi bir futbolcuya hiç yakışmıyor. Şampiyonlar Ligi öncesi gereksiz yere gergin bir ortam yarattın" diyerek çıkıştı. Kendisini savunan Nouma da, "Bana ceza verebilirsiniz. Ama tahrik edildim. Olanlar için de gerçekten çok üzgünüm" cevabını verdi.

Scala olaylara üzüldü!!
İtalyan hoca, akşam da bir basın toplantısı düzenleyerek şunları söyledi: "Kişisel olarak gazetelerde okuduğum haberlere çok üzüldüm. Açıkça görünen odur ki, Pascal hata yaptı. Çünkü kendisi ne yapması, ne yapmaması gerektiğini biliyor. Olayı en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyorum. Bugün (dün) Pascal ve yöneticilerle görüştüm. Gerekirse gazeteciler ve şahitlerle de konuşacağım. Kararımı iyice düşünüp, sağduyuyla vereceğim." Fransız futbolcuya kulüp yönetmeliklerine göre 15 bin $ (10 milyar lira) ceza verileceği açıklandı.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır