kapat

05.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay'daki Ay, kültürel konuları ve seyahat fırsatlarını gündeme getirebilir. Her konuda meraklı ve faal olabilir ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda kendinizi zinde hissedebileceğiniz bir gün. Bugün iş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğiniz arkadaşlarınızla yatırım planları kurabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi gösterme eğiliminiz çok yüksek ve kişiliğinizin sivri yönleri ile dikkat çekiyorsunuz. Yay'daki Ay, enerjinizi maddi konulara yönlendirmenize yol açabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi enerjik hissetmenize rağmen, vücudunuzda hassasiyet gözleyebileceğiniz bir gün. Karşıt burcunuzdaki Ay, ikili ilişkilerinizden yenilikler bekleyebileceğinizi belirtiyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Ay, kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekme eğiliminizi güçlendiririyor. Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilir,bazı yasal sorunlarınıza çare bulabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Güzellik ve bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizden size eşlik etmelerini isteyebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Ortak paylaşımlarınızda ve grup çalışmalarınızda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yay'daki Ay bilinçaltı huzursuzluklarınzı artırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün evinizde yapmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Yay burcunda bulunan Ay'dan aşk ve eğlence konusunda rahatlatıcı etkiler alabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün işinizle ve ilişkilerinizle ilgili olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanın.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Ortaklarınız veya işbirliğinde bulunduğunuz kimselerle yakın çevrenize kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün uzak ülkelerle oluşturduğunuz bağlantılarınızdan hoş haberler almak keyfinizi yerine getirebilir. Mesleki yaşantınızda girişim yapma isteğinizin yoğun olabileceği görülüyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır