kapat

05.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Venüs yağmur çamur demiyor
ABD Açık'ın 3 numaralı seribaşı Venüs Williams, yağış nedeniyle 5 saat ara verilen maçta Magui Serna'nın işini 53 dakikada bitirdi

ABD Açık tek bayanlar 3.tur maçında Wimbledon şampiyonu ve 3 numaralı seribaşı Venüs Williams, Magui Serna'yı yenerek üst üste 23. maçında da galip gelmeyi bildi.

Yağmur nedeniyle 5 saat duran ve toplam 53 dakika süren karşılaşmada iki seti de 6-2 alan Venüs, bu sezon bayanlarda yenilmeme rekorunu da kırdı. M.Seles, J.Capriati'yi 6-3, 6-4, N.Tauziat, A.Sanchez'i 6-3, 6-2'lik setlerle geçerken, M.Hingis-S.Testud arasındaki maç yağmur nedeniyle ertelendi. Maç yarıda kaldığında ilk seti 6-2 alan Hingis, 2. sette 1-0 öndeydi.

Pierce sakatlık kurbanı
4numaralı seribaşı Fransız Mary Pierce 4. turda 10 numaralı seribaşı Alman Anke Huber önünde ilk seti 6-4 kaybettikten sonra omuzundaki sakatlık nedeniyle turnuvadan çekildi. Erkeklerde 6 numaralı seribaşı Rus Safin, Fransız Grosjean karşısında çok zorlanmasına karşın 3-2 galip gelerek tur atladı. 3 numaralı seribaşı Norman da Beyaz Rus Mirnyi karşısında ilk iki seti vermesine rağmen kazandı. 3. tur maçlarının sonucunda Johansson, Arthurs, Ferrero, Kiefer dördüncü tura yükselen isimler oldu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır