kapat

05.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
Motivasyon
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ve şov başlıyor!
Türkiye'nin bilişim şovu başlıyor. 11 Eylül'e kadar sürecek olan Bilişim 2000 Fuarı'nı 150 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

Günlerdİr merakla beklenen Türkiye'nin teknoloji şovu, yarın start alıyor. Atak hazırlığı yapan ve dünya standartlarına erişmeyi hedefleyen Türk bilişim sektörü, 3 kıta ve 12 ülkeden toplam 280 bilişim firmasının katılacağı Bilişim 2000 Fuarı'nda gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Tüyap Beylikdüzü Kongre ve Fuar Merkezi'nde beş gün sürecek ve 10 Eylül'de sona erecek olan fuarı bu yıl 150 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Logosunun altına bu yıl 'A CeBit Event' ibaresini ekleyen Bilişim 2000, dünyanın en önde gelen teknoloji fuarları arasına girmeye aday olacak. Fuar, sabah saat 11.00'den 20.00'ye kadar ziyaret edilebilecek.

Fuarın bu seneki en önemli değişikliklerinden biri, seminer ve etkinliklerin Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılıyor olması. "e-Türkiye" adı altında düzenlenecek etkinliklerde Türk bilişim devlerinin geleceğe dönük proje ve vizyonları paylaşılacak.

ZENGİN İÇERİK
Bilişim 2000'de, etkinliklerin ayrı bir mekana taşınmasıyla ayrıca, zengin içeriğin sadece bilişim dünyası tarafından değil, çeşitli sektörlerdeki yeniliğe açık ve aydınfprofesyoneller tarafından da rahatlıkla izlenmesi amaçlanıyor.

Geçen sene deprem felaketi yerine eylül yerine aralık ayına ertelenen Bilişim 99, beklenen canlılığı yakalayamamasına karşın 113 bin biletli izleyici tarafından ziyaret edilmişti.

Bu yıl daha öncekilerden çok daha zengin bir içerikle ziyaretçilerin karşısına çıkan fuara yabancıların da ilgisi büyük. Bilişim 2000, 12 ülkeden gelen yabancı firma ve katılımcıları da konuk edecek.

Bilgisayar ve iletişim teknolojilerini bir araya getirerek gerçek anlamda "Bilişim" adını hakeden fuarda, en büyük yenilik kablosuz internet erişimi sağlayan kuruluşların gelecek yıla ilişkin projeleri olacak.

Bunun yanında bir diğer önemli yenilik ise merakla beklenen Intel'in Pentium IV'üyle ilgili. Pentium IV, Türk bilişimcileriyle ilk kez Bilişim 2000 Fuarı'nda tanışacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır