kapat

06.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hidayet ABD'yi fethetti
Sacramento ile Türkiye'den sonra, Amerika'da da sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, 3 yıl karşılığında 3 milyon dolar alacak. Hidayet'e büyük ilgi gösteren NBA ekibinin taraftarları, imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı

Hidayet Türkoğlu, NBA'in en başarılı ekiplerinden Sacramento Kings ile resmi sözleşme imzaladı. Mirsad'dan sonra NBA'de oynayan 2. Türk basketbolcusu sıfatını taşıyacak olan Hidayet'in, 3 yıllık sözleşme karşılığında Kings'ten 3 milyon dolar (1.9 trilyon) alacağı açıklandı. Kings'in başkan yardımcısı Geoff Petrie, "Hidayet, çok yönlü, genç bir basketbolcu ve büyük potansiyele sahip. Hemen takıma girebilecek özellikte böyle bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için çok mutluyuz'' dedi.

Yabancılara büyük ilgi
Batı Konferansı'nda play-off grubuna yükseldikten sonra, bu yılın şampiyonluğunu kazanan Los Angeles Lakers'a 3-2 yenilerek elenen Kings'in taraftarları, Efes Pilsen'in genç oyuncusuna kucak açarken, imza almak için sıraya girdiler. Ünlü Yugoslav pivot Divac ve Yugoslav forvet Predrag Stojakovic'i de kadrosunda bulunduran Kings, yabancı oyunculara en fazla şans veren ekiplerin başında geliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır