kapat

06.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yakın yine yaklaştı
F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sarı-Lacivertli kulübün FIFA'lık olduğu oyuncusu Murat Yakın'la çalışabileceğini söyledi. Tecrübeli hoca, "Murat'ı kadromda görmek beni mutlu eder" şeklinde konuştu

Tecrübeli teknik adam Denizli'den Murat Yakın'a yeşil ışık. Geçen sezon yaşanan olaylardan sonra Fenerbahçe'nin FIFA'lık olduğu oyuncusu Murat için konuşan Denizli, bu futbolcunun geri dönmesine sıcak baktığını söyledi. Ancak konu şu anda FIFA'da karar aşamasında.

FIFA bekleniyor
"Murat Yakın konusu benim dışımda gelişiyor. Dosya FIFA'da ve biz konunun sonuçlanmasını bekliyoruz" diyen Mustafa Denizli, "Eğer FIFA F.Bahçe lehine bir karar verirse, Murat Yakın gibi çabuk pas yapan, akıllı bir oyuncuyu kadromda görmek isterim" diye görüş belirtti.

Karar 15 Ağustos'ta
F.Bahçe ve Murat arasındaki anlaşmazlığı FIFA, 15 Ağustos'ta görüşerek karara bağlayacak. G.Antepli Hakan Bayraktar'ın transferinin olumsuz sonuçlanması nedeniyle Denizli'nin Murat için affı düşündüğü ve orta sahada sorun istemediği için Murat'ı tercih ettiği öğrenildi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır