kapat

06.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Orhan Baba'nın 'sarışın' oğlu!
Arabeskin kralı Orhan Gencebay'ın küçük oğlu Gökhan, babasının arabesk tarzına ters düşecek şekilde saçlarını civciv sarısına boyattı

Artık erkekler de saçlarını kadınlar gibi sarıya, kırmızıya, gümüş rengine boyatıyor. Ancak saçlarını civciv sarısına boyatan bir genç var ki, görenleri hayrete düşürüyor. Bu gencin adı Gökhan Gökbakan. Yani Orhan Gencebay'ın küçük oğlu...

Orhan Gencebay arabesk müzikte ekol olmuş bir kişi. Onun tarzına dikkat edildiğinde ortaya şöyle bir tablo çıkıyor: Samsun'dan gelen, geleneklerine bağlı, sert mizaçlı Anadolu delikanlısı... Sert bakışları, kesin ve kısa ifadelerle konuşması ilk akla gelenler. Hayran kitlesi ona, 'Orhan Abi', 'Orhan Baba' ismini taktı.

Ancak Gencebay'ın evde 'yumuşak baba' kimliğine büründüğü, küçük oğlu Gökhan'ın seçtiği giyim tarzı ve saç renginden belli oluyor.

HAGİ'YE ÖZENDİ
Geçtiğimiz akşam Gencebay'ın yaşgünü için Havana Bar'da biraraya gelen sanatçı ve ailesi sıcak bir gece geçirdiler. Ancak en büyük ilgiyi, geceye civciv sarısı saçları, üzerinde "Don't hate me, cause I'm beautiful" (Benden nefret etme çünkü ben güzelim) yazan kırmızı tişörtü ve dövmeli kız arkadaşıyla katılan Gökhan gördü. Gencebay oğlunun yeni tarzıyla ilgili olarak insanlarda önemli olanın öz olduğunu belirtirken, anne Sevim Emre , "Gökhan koyu Galatasaraylıdır. Hagi saçlarını boyattığında o da boyattı" dedi.

ÖGE DEMİRKIRAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır