kapat

06.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İtinayla "star" yaratılır
Onu ilk olarak Tarkan'ın menejeri olarak tanıdık. Sonra ikisinin yolları ayrıldı. Tarkan cephesini fazlasıyla biliyoruz. Alpay'da boş durmuyor. O artık yeni starlar yaratmanın peşinde...

Alpay Aydın'ı ilk Tarkan'ın menejeri olarak tanıdık. Tarkan'ın "Kıl Oldum Abi" adlı kasetini birlikte hazırladılar. Sonra yolları ayrıldı. Ardından Alpay ikinci bombasını patlattı. Rober Hatemo'yu kırmızılara sardı sarmaladı çıkardı. O da tuttu. Şimdilerde Alpay, üç yeni kasete imza atmak üzere. Birincisi Rober Hatemo'nun üçüncü albümü. Diğer ikisi iki yeni isim. Cem Kılıç ve Tuğba Öztaç.

Alpay'ın yaptığı işe kısaca yoktan var etmek diyebiliriz. Kaset çıkaracak bir şarkıcının söyleyeceği şarkıları, klibi, fotoğrafları, kıyafetleri, saçı, makyajı kısacası her şeyini o belirliyor. Ama onun da kendine göre kuralları var. Alpay anlatıyor:

AİLESİNİ TANIMALIYIM
"Ben ailesini tanımadığım insana kaset yapmam. Tarzım değil. Ailesi eğitimi olmayan insan oturup kalkmayı bilemez. Kaset yapmaya başladığım insanla beraber yaşarım. Adamın ya da kadının her şeyini bilmem gerekiyor.

* Nasıl oluyor da kaset yapacağınız insanı oyun hamuruna şekil verir gibi yönlendirebiliyorsunuz. Bu insanlar istediklerinize hiç mi karşı çıkmıyor?

İlk kasetin hevesiyle ne desem yapıyorlar. İkinci kasetten sonra kavgalar başlıyor. Kaseti tutan adam hemen havalanır.

KADINLARA KASET YAPMAM
Alpay Aydın bu cümleyi bundan bir sene önce söylemiş. Herkes çok tepki göstermiş. O da peki bir tane yapacağım demiş. Tuğba Öztaç'ı bulmuş. Ve Tuğba'nın kaseti önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak. Alpay bu ilk ve son olacak diyor. Çünküleri de var: 1. Kadınlar çok hızlı kilo alıp veriyorlar. 2. Regl dönemlerinde sesleri detone oluyor. Bütün işler aksıyor. 3. Erkeklere göre daha fazla kaprisliler. 4. Çok çabuk karar değiştiriyorlar. 5. Bağırınca ağlıyorlar. Ağız tadıyla tartışamıyorsun bile.

SANATÇIDAN PARA ALMAM
Alpay "parası olana kaset yapmam" diyor. Çünkü böyle tipler hükmetmek ister ve her şeye karışırlarmış.

Sibel ARNA


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır