kapat

06.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Buldozer Hamit!
Kamyoncular dünyasında lakabı "buldozer"di. Son icraatında bu lakabını hak etti. Kamyonuyla iki can aldı, bir kişiyi ağır yaraladı.

KAMYONLA AŞIRI HIZ YAPTI
Kamyoncu Hamit Karaca'nın arkadaşları arasındaki lakabı "buldozer"di... Ve o aynı zamanda gerçek anlamda bir trafik magandasıydı... Bu özelliğini geçtiğimiz gün fazlasıyla kanıtladı... Yüklü kamyonuyla Maltepe'de hız yaptı... Kontrolünden çıkan yok dolu kamyonu önce iki otomobili biçti, ardından üç kişiyi altına alıp yedek parça satan bir dükkana girdi.

ANNE CAN ÇEKİŞİYOR
Herkesi dehşete düşüren kazada Mahmut Bir ile 9 aylık Ozan Akın olay yerinde can verdi. Ozan'ın annesi Nilgün Akın ağır şekilde yaralandı. Oto yedek parçası satan dükkanda ise maddi hasar meydana geldi. Trafik magandası Hamit Karaca gözaltına alındı. Kazada 9 aylık oğlunu kaybeden Nilgün Akın'ın ise hastanede ölüm-kalım mücadelesi verdiği öğrenildi. Kazaya tanık olan Maltepeliler maganda sürücüye lanet yağdırdı. Kamyoncunun kaza yapmadığını cinayet işlediğini söyleyen semt sakinleri ve esnaf, "İnşallah gerekli cezayı alır" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır