kapat

06.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Cep'te ucuzluk gelecek'
Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, GSM ihalesiyle ilgili bütün işlerin tamamlanmasıyla birlikte, fiyatların daha da ucuzlayacağını belirtti

Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz, 3. GSM ihalesinde paraf atıldığını belirterek, işlemlerin olumlu şekilde yürüdüğünü söyledi. Öksüz, asıl imzanın sözleşmeye Danıştay'dan mevcut şirketlerli ilgili görüşün gelmesinden sonra atılacağını ifade ederek, "Kasıtlı olarak geciktirmek diye bir mesele olmayacaktır.

Çünkü, muhatap olduğumuz şirketler prestiji yüksek şirketlerdir. Ciddiyetlerini sürdürmüş, iyi intibalarını sürdürmüşlerdir. Bakanlığımız da, tüm ağırbaşlılığını ve bilgi dünyasının tüm imkanlarını kullanmışdır. Yanlış bir girişim beklemiyoruz. İşler, hukukun öngördüğü zaman içinde yapılacaktır. Yapıldığı anda başla demektir" dedi.

UCUZLUK GELECEK
Öksüz, bütün işlerin tamamlanması ve kaliteli hizmet ile ucuzluğun gelebilmesi için beklemek gerektiğine dikkat çekerek, şirketlerin alt yapı hazırlıklarını sürdürmelerinin gerektiğine dikkat çekerek, şirketlerin alt yapı hazırlıklarını sürdürmelerinin normal olduğunu söyledi. Öksüz, şöyle konuştu:

"Alt yapı hazırlıkları şirketlerin kendi bilecekleri iştir. Konsorsiyum şirketlerle anlaşmış olabilir, ne zaman nasıl iş yapacağını sözleşmeye bağlamış olabilir, bu bizi ilgilendirmiyor. Türk Telekom ise, böyle bir ihaleye nasıl gireceği, kimlerle ortak olacağı konusundaki çalışmalarını tamamladı.

Bir iki gün içinde şirketlere bunu gönderecektir. Böyle bir şartnamede sizin herhangi bir yapamayacağınız, bizim eksik bıraktığımız veya yanlış anlaşılmaya meydan verebilecek bir ifademiz var mı?"


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır