kapat

25.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Viagra'ya ihtiyacım yok
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a yaptığı by-pass ameliyatıyla Türkiye'de de yakından tanınan, dünyaca ünlü, Amerikalı Kalp Cerrahı Michael DeBakey, 91 yaşında kalp ameliyatı yapmayı sürdürüyor.

Amerikan magazin dergisi National Enquirer'a konuşan DeBakey, "Temel amaçlarımdan biri, olabildiğince uzun yaşayarak, hastalarıma sağlık dağıtmayı sürdürmek. Bu nedenle sigara içmem, alkol kullanmam. Aşırı hareketten kaçınırım. Koşma benzeri egzersizlere girişmem. Hastanede merdivenleri yeterince inip çıkıyorum. Az yerim. Boyum 1.83 ve son 50 yılda 74 kiloyum" dedi.

65 BİN AMELİYAT
İşini çok severek yaptığı ve tatmin olduğu için stres hissetmediğini, hatta ameliyathanede daha huzurlu olduğunu söyleyen DeBakey, Viagra konusundaki görüşlerinin sorulması üzerine de şu ilginç yanıtı verdi: "Her ne ise şu Viagra ile hiç tecrübem olmadı. Hakkında yorum yapamam. Zaten ihtiyacım da yok."

National Enquirer'daki haberde, DeBakey'nin bugüne kadar 65 bin kalp ameliyatı yaptığı ve bu rakamın her geçen gün artmaya devam ettiği belirtildi. Yazıda, DeBakey'in, günde 6 saat uyuduğu ve dünya liderlerine tıbbi danışmanlık yapan cerrah rolünü, 91 yaşında da başarıyla sürdürdüğü kaydedildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır