kapat

10.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gayrete geldiler
Temeli şatafatlı bir törenle atılıp öylece bırakılan, çürümeye terkedilen Halkalı SSK Hastanesi'nde inşaat faaliyetine hız verildi; sıra Ümraniye'de

KADERİYLE BAŞBAŞA
SSK'nın Okmeydanı ve Samatya'daki iki büyük hastanesi, dev megapol İstanbul'un ihtiyacına yetmiyor. Hastalar muayene ve ilaç kuyruklarında cehennem azabı çekiyor. Halkalı ve Ümraniye'de yapılması kararlaştırılan diğer iki büyük SSK hastanesinin temelleri 1998'de atıldı. Ödeneksizlik yüzünden öylece bırakıldı. Terkedilmiş inşaat alanlarında temeller çürümeye yüz tuttu.

TETİKLEDİK
SABAH-İSTANBUL aksaklığın, ilgisizliğin peşini hiç bırakmadı. Her fırsatta yetkilileri, "Başladığınız işi bitirin!" diye uyardı. Nihayet harekete geçildi. 400 yataklı, tam teşekküllü Halkalı SSK Hastanesi'nde inşaat faaliyeti hızlı bir şekilde start aldı. Ne var ki 1998'de 2.5 trilyon lira olarak belirlenen birim fiyat yetmeyecek; hastane çok daha fazla paraya malolacak.

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır