kapat

03.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kıyma kebabı
Malzemesi:
* 500 gr. orta yağlı kıyma
* 2 adet soğan
* 1 adet yumurta
* Yeterince tuz ve karabiber.

HAZIRLANIŞI:
Kıymanın içine rendelenmiş soğanı, bir bütün yumurtayı, tuzu ve karabiberi koyup 5-10 dakika yoğurun. Yumurta büyüklüğünde parçalar alıp, her parçayı şişe yapışmaması için, sıkıp bırakarak şişlere geçirin. Kıyma kababında kullanacağınız şişlerin eni 1 cm. civarında, uzunluğu 40 cm.'den kısa olmamalıdır. Hazırladığınız şişleri kömür ateşinde, yoksa elektrik ızgarasında çevirerek pişiriniz. Sıcak sıcak servis ediniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır