kapat

01.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kağıt kebabı
Malzemesi:
* Yarım kg. kuşbaşı koyun eti
* 2-3 adet soğan
* 1-2 adet patates
* 1 çorba kaşığı sıvıyağ
* Yeterince tuz,
* Biber, kekik ve yağlı kağıt.

HAZIRLANIŞI:
Eti tuzlayıp biberleyip kekik serpin. Yağlı kağıdı 15-20 cm. karelere kesin. Kağıtlara yeterince kuşbaşı eti, üzerine halka halka doğranmış soğanları, ince dilim patatesleri, varsa yeşil sivri biber koyup paketleyin. Kağıdın üzerine yağ sürüp fırında kağıtlar sararıncaya kadar pişirin. Yarım saat içinde orta hararetli bir fırında kağıtlar sararacaktır. Paketleri tabaklara koyup sıcak servis yapın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır