kapat

29.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sen neymişsin Sharon!
Kitabında Sharon Stone'un kendisini tahrik ederek senaryolarını istediği şekle soktuğunu yazan ünlü senarist Joe Eszterhas "Ondan korkulur" diyor

AMERİKA'DA yakında piyasaya çıkacak bir kitap, Hollywood'u karıştıracak gibi görünüyor. Senaryo yazarı Joe Eszterhas'ın kaleme aldığı "American Rhapsody" adlı kitabın en çok olay yaratacak bölümleri ise ünlü oyuncu Sharon Stone'un üzerine kurulu. Stone'un Michael Douglas'la başrollerini paylaştığı Temel İçgüdü filminin de senaryo yazarı olan Joe Eszterhas, sarışın yıldızın filme nasıl imzasını attığını anlatıyor.

"ÇAMAŞIR GİYMİYORDU"
ESZTERHAS'IN iddiasına göre, Stone'un Temel İçgüdü'de iç çamaşırı giymediği ifade verme sahnesi aslında senaryoda yoktu. Eszterhas, Stone'un bu sahneyi nasıl değiştirdiğini şöyle anlatıyor: "Sharon bacaklarını tıpkı filmdeki gibi aralayarak ayaklarıyla beni tahrik etmeye çalıştı, bunu yaparken de iç çamaşırı yoktu." Eszterhas'ın kitabındaki Stone'la ilgili bölümlerden bir diğeri ise Silver filmiyle ilgili.

MASAJLA İKNA ETTİ
KİTABA göre Stone, Sliver filminde mastürbasyon yapması gereken sahne için "Kadınlar bunu böyle yapmaz" diyerek beğenmediğini söyledi. Fikrini kabul ettirmek için de yönetmen Philip Noyce ve yazar Eszterhas'la bir otelde buluştu. Senarist Esterhas'ı yere yatırıp üstüne çıktı ve cüretkar bir şekilde masaj yapmaya başladı. Yine iç çamaşırı giymiyordu. Bu erotik masajı izleyen yönetmen Noyce, Stone'a tam yetki verdi: "Sahneyi nasıl istiyorsan öyle oyna..."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır