Çeyrek finalin yıldızı Zıdane Dünya onu konuşuyor
Avrupa, son dünya şampiyonu Fransa'nın yarı finale çıkışından çok Zidane'nın frikik golünü ve muhteşem oyununu konuşuyor.
Juventus'lu futbolcu, 20 metreden nefis bir vuruşla İspanyol kaleci Canizares'i avlarken 90 dakikada 83 kez topla buluştu, 51 iyi pas verirken sadece 16 kötü pas dağıttı. Kariyerindeki 57. milli maçında 14. golünü atan yıldız futbolcu, müthiş futboluyla bir anda turnuvanın en çok konuşulan ismi oldu
Final maçı İsveçli Frisk'in
UEFA, 2 Temmuz'da Hollanda'nın Rotterdam kentinde oynanacak olan final maçını İsveçli hakem Frisk'in yöneteceğini açıkladı. Yarı final maçlarını da yönetecek hakemler de belli oldu. Buna göre Fransa-Portekiz karşılaşmasını Avusturyalı Benko yönetecek. Hollanda-İtalya yarı final mücadelesinde ise Almanya'dan Merk düdük çalacak. Bu arada Hollanda'lı Overmars'ın attığı ilk gol çeyrek finalin en güzel golü seçildi.
|