kapat

27.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Raul öfkesi
İspanyol basını golcü futbolcuyu yerden yere vurdu. Real Madrid'den takım arkadaşı Helguera ise "Böyle penaltı atılmaz" diye isyan etti

AS: Gölge futbolcu!
Euro 2000'in çeyrek finalinde İspanya'nın Fransa önünde Raul ile kaçırdığı penaltı, İspanya'yı şoka soktu. Fransa 2-1 önde iken 90. dakikada penaltı kazanan Boğalar'ın golcüsü Raul, topu dışarı göndererek maçı uzatma şansını tepmişti. Basın da suçu Raul'ün üzerine yıktı. AS gazetesi, "Zidane sahanın ruhu ve bedeniydi. Raul ise sadece onun gölgesi olabildi" yorumunu yaptı.

"İspanya'yı ağlattın!"
Marca gazetesi ise yorumunda "Raul İspanya'yı ağlattı. Ondan böyle birşey beklemiyorduk" diyerek yıldız futbolcuyu yerden yere vurdu. Öte yandan takım arkadaşları da Raul'ün penaltısından sonra ikiye bölündü. Ünlü golcünün Real Madrid'den takım arkadaşı Helguera'nın, karşılaşmadan hemen sonra "Topa gerçekten çok kötü vurdu. Bütün oyuncular üzgün" şeklinde açıklama yapması dikkat çekti.

"Cesareti bile yetti"
Öte yandan Salgado ve Paco, Raul'u savundu. Salgado, "Yarı finale saniyeler kala penaltı atmak büyük cesarettir. Raul'u bunun için kutlamamız gerekir. İyi oynadık. Kimseden de özür dilemek zorunda değiliz" derken Paco, "Raul'u suçlamıyorum. O anda penaltıyı kullanması, onun büyük karakterini gösterir" şeklinde konuşarak Raul'e destek verdiler.

GALİP ÖZTÜRK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır