kapat

27.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aramayın kesik
Telekom, 2 trilyonluk borcunu ödeyemeyen İstanbul'daki resmi kuruluşların telefonlarını susturuyor... Stratejik önemleri dolayısıyla sadece Valilik ve Emniyet'e ek süre tanındı...

DEFALARCA UYARILDILAR
TELEKOM, kamu kuruluşlarına telefon borçlarını ödemeleri için defalarca uyarı yazısı gönderdi. Ödemeler aylarca geciktirildiği halde telefonları kesmedi, ek süreler tanıdı. Ancak aralarında hastanelerin de bulunduğu resmi kuruluşlar, telefon borçlarını ödememekte direndi. Borçlar da sürekli olarak tırmandı, toplam 2 trilyon liraya ulaştı. Bunun üzerine Telekom'un önünde tek çözüm yolu kaldı: Prosedürü uygulayıp telefonları kesmek.

"ŞAMPİYON"LARA EK SÜRE
EN fazla borcu bulunan iki kamu kuruluşu Valilik ve Emniyet Müdürlüğü... Birikmiş borcun yaklaşık yüzde 50'si bu iki kuruluşa ve onlara bağlı dairelere ait. Buna rağmen Telekom, "Borç şampiyonu" iki kuruluşa stratejik önemleri nedeniyle ek süre tanıdı. Telekom yetkilileri, "Valilik ve Emniyet Müdürlüğü 10 Temmuz'a kadar borçlarını ödemezlerse onların telefonlarını da kesmek zorunda kalacağız" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır