kapat

27.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Son adımlar...
İstanbul'dan başladığı yolculuğunun son günlerine yaklaşan Boray Uras, Kızılcahamam'da kaldığı arkadaşının evinden dün sabah saat 10.30'da ayrılarak yeniden yola koyuldu.

Emekli binbaşı olan arkadaşı Oğuz Sever'in kızı Banu Sever, Uras'ı uğurlarken sarıldı. Ölen kızıyla aynı yaşlarda olan Sever'in bu davranışı Uras'ı çok duygulandırdı. Bir sigara çalan hırsızın bile 16 yıl gasp suçuyla yargılandığını hatırlatan Uras, bir pazar yerine dalan bir kişinin 100 kişiyi öldürse bile "Frenim tutmadı" diyerek üç aydan fazla hapis yatmayacağını söyledi. "Bu Türkiye'deki kanunların boşluğunu gösterir. Böyle bir şey bizim halkımız için utandırıcı değil mi?" diye konuştu.

Fırat YURDAKUL

ANLAMLI TEKLİF
Boray Uras'ın adım sesleri nihayet TBMM'de de duyulmaya başladı. TBMM Başkanvekili MHP'li Murat Sökmenoğlu, dün Genel Kurul çalışmalarını yönetmek üzere kürsüye çıktığında bir konuşma yaptı ve trafik yasasının çıkarılması için milletvekillerine çağrıda bulundu. Sökmenoğlu şöyle konuştu:

"Kimse Trafik Yasası bekleyebilir diyemez. Meclis tatile çıkmadan trafik yasasını çıkaralım. Her yıl binlerce insanı trafik canavarına kurban veriyoruz."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır