kapat

27.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Uzaylılar tecavüzcü mü?
İstanbul'da düzenlenen UFO Kongresi'ne katılan konuşmacıların uzaylılarla ilgili anıları film gibi. Anlatılanlara göre, uzaylılar tecavüz de ediyor, yuva da yıkıyor

Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası UFO ve Yeni Çağ Kongresi'nin son bölümünde, konuşmacılar UFO ile ilgili anılarını anlattı. Uzaylılarla 1993 yılında Avustralya'da karşılaştığını belirten bayan konuşmacı Kelly Cahill unutamadığı bu olayı şöyle anlattı:

"YUVAMI YIKTILAR"
"Gece uyurken birden yatağımdan sıçradım. Odadan içeriye bir ışık geliyordu. Pencereye yürüdüğümde gökyüzünden yere mavi bir ışık demetinin yayıldığını ve bu ışığın bir uzay gemisinden geldiğini gördüm. Işık beni içine alıp yukarı çekerken eşim de oradaydı. Beni izliyordu. Uzay gemisine alındığımda karşımda duran varlıklar insana benziyordu. Bu canlılar bazı cisimlerle dokundular. İlk görüşmemin ardından beni aldıkları gibi yine bir ışık demetiyle evime bıraktılar".

"FİZİKSEL YARALAR KALDI"
Bu olaydan sonra vücudumda fiziksel izler kaldı. Ne yapacağımı ve kime ne diyeceğimi bilemiyordum. Ertesi gün eşimle tartıştık. Doktora sırtımda ve omuzumda bulunan yanığa benzer dairesel izleri göstermek istiyordum. Doktora gittim ve izlerin radyasyona bağlı yanıklar olduğu teşhisine varıldı. Bu izler her görüşmenin ardından oluşuyordu. Eşim olaylara tanık olmuştu. Kimseye bir şey söylememem konusunda uyardı. Ancak UFO'lar daha sık gelmeye başlayınca bunu herkesin bilmesi gerektiğini düşündüm. Kamuoyunun ilgisi ailemiz üzerinde yoğunlaşınca, eşim de beni boşadı. Üç çocuğumla ortada kaldım"

UZAYLI TECAVÜZÜ!
Bir başka konuşmacı ise Kelly gibi kaçırıldığını söyledi. Ancak onun anlattıkları dehşet vericiydi: "Uzaylılar tarafından kaçırıldıktan sonra kendimi filmlerdeki gibi bir uzay gemisinin içinde buldum. Onlar da insanlara benziyordu. Ancak aralarında çok çirkin olanları da vardı. Yeniden kendimi evimde bulduğumda her tarafım acıyordu. Kendimi yokladım.. Göbeğimin biraz altında üçgen bir işaret vardı. Cinsel organımda kanamalar gördüm."

"BEN DE GÖRDÜM"
Kongre'ye ünlü şarkıcı-yazar Füsun Önal da katıldı. Önal başından geçenleri şöyle anlattı: 17 Ağustos'tan 9 gün sonra gece 03.20'de Ortaklar Caddesi'ndeki evimde gördüm. Gece çay içiyordum. Eski NTV binasında, PLAZA Otel'in yüksekliğinde UFO'yu gördüm. Yarım saatten fazla bir süre asılı kaldı. Ama daha sonra kayboldu. Üzerinde göze benzer bir şey vardı. Çok korktum. Bu gördüklerimi UFO'culara anlattım.

YÜKSEK RÜTBELİLER
Katılanlar arasında eski CIA yöneticilerinden Derrel Sims, Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. John Mack, Nato'dan emekli Binbaşı Robert Dean, ABD Hava Kuvvetleri'nden emekli Yarbay Donald Ware ve gibi isimler devardı.

Depremde kaybolanları bulacak!
UFO Kongresi'ne katılan K.T. Frankovich adlı konuşmacı telepati yöntemiyle kayıp kişileri bulduğunu öne sürdü. ABD'de 1992 yılında etkili olan ve Florida'da büyük çapta maddi hasara ve binlerce kişinin ölmesine neden olan Andrew Fırtınası'nı yaşadığını ve bundan dolayı "felaket"in ne demek olduğunu çok iyi bildiğini söyleyen Frankovich, "17 Ağustos depreminde kaybolan ve şimdiye kadar hiçbir haber alınamayan kişileri bulabilirim. 'Yaşıyorlar mı, öldüler mi? Öldülerse, nerede, nasıl öldüler?' bütün bunları belirleyebilirim. Bunun için kayıbın özellikle annesinin veya bir yakınının sesini duymam yeter. Bu da olmazsa kayıbın kendi kullandığı eşyalardan birisini göndermeleri yeterli" dedi.

K. T. Frankovich'in mektup adresi şöyle:

17060 S.E. 251

Teriace Umatilia, Fl 32784

TEBERNÜŞ KİREÇCİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır