kapat

27.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Clinton uslanmıyor
Başkan Bill Clinton'ın atletizm takımındaki esmer güzeli sporcuyla fazla ilgilenmesi Amerikan basınında yeni çapkınlık dedikodularına yol açtı

Başkan Bill Clinton'ın Beyaz Saray stajyeri Monica Levinsky ile olan ilişkisini ilk ortaya çıkaran Drudge Report sitesi, Başkan'ın başına gelenlere rağmen çapkınlıktan vazgeçmediğini ortaya çıkardı.

YİNE İŞ BAŞINDA
Amerika'nın olimpiyat seçmelerine hazırlanan atletizm takımını ziyaret eden Başkan Bill Clinton, 19 yaşındaki güzel sporcu Aimee Crabtree ile "fazla" ilgilenince, basında "Clinton yine iş başında" yorumları yapıldı. Drudge Report, Clinton'ın Los Angeles kenti yakınlarındaki seçmelere sırıkla atlama dalında katılan San Diego Üniversitesi öğrencisi Crabtree'den önce uzun süre gözlerini ayıramadığını, daha sonra da dayanamayarak genç sporcunun yanına gittiğini bildirdi.

Clinton güzel atletle uzun süre, derin bir sohbete daldı. Bu sohbetin ardından Crabtree, basın mensuplarına dönerek hayran bir ifadeyle, "Başkan olağanüstü bir adam" dedi.

Gazetecilerin bu yakınlaşmayı fark etmesi Beyaz Saray yetkililerini huzursuz etti. Görevliler gazetecilere uzaklaştırmaya çalışırken, bir yetkili "Başkan kesinlikle bayan Crabtree ile flört etmedi. Böyle bir benzetmenin ortaya atılması yanlış" açıklamasını yaptı.

Clinton'ın Olimpiyat seçmelerine katılan sporculara moral vermek için yaptığı geziye, New York eyaletinden senato üyeliği seçimlerine hazırlanan eşi Hillary, kampanya çalışmalarını gerekçe göstererek katılmadı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır