Ders veren kaza
Yenibosna'daki trafik kazası İstanbul'daki başıboşluğu gözler önüne serdi
Taşıtlar sokak aralarında hız yaparak tehlike yaratıyor
Oyun alanları olmadığı için sokak aralarında oynamak zorunda kalan çocuklar, hız delilerinin kurbanı oluyor
Trafik magandalarının yaptıkları kazalar, yanlarına kar kalıyor
İKİ ÇOCUĞA ÇARPTI
İSTANBUL'da trafikteki başıboşluk ve ilgisizlik, Yenibosna'da meydana gelen trafik kazasıyla bir kez daha ortaya çıktı. Zafer Mahallesi Mühürdar Sokağı'na aşırı hızla giren Aygaz bayiinin tüpgaz kamyoneti, sokakta oynayan iki küçük çocuğa çarptı.
ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI
KAZADA, 5 yaşındaki Berna Önce ile 8 yaşındaki Senem Yılmaz ağır yaralandı. Küçük kızlar aileleri tarafından Özel Balkan Hastanesi'ne kaldırılırken, çocuklara çarpan trafik canavarı Ferdi Tellioğlu ise polis tarafından gözaltına alındı.
ÇOCUKLAR NE YAPSIN?
BU kaza, sürücülerin komik trafik cezaları sayesinde nasıl birer canavara dönüştüğünü bir kez daha hatırlattı; oyun alanları olmadığı için sokak aralarında oynayan çocukların, hız delilerine nasıl kurban edildiklerini gözler önüne serdi.
ERDİNÇ YILDIRIM
|