kapat

15.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte Türk'ün gücü!
Fransızlar'ın ünlü spor dergisi ONZE, UEFA Kupası şampiyonu G.Saray'a tam 4 sayfa ayırdı ve "Türkiye gücü" başlığını kullandı

Fransa'nın dünyaca ünlü futbol dergisi ONZE, özel sayısında UEFA Kupası şampiyonu G.Saray'a geniş yer ayırdı. Dergi, "Türk gücü" başlığıyla verdiği yazısında önce Kopenhag'daki final öncesi çıkan olayların çirkinliğinden bahsetti ve daha sonra futbolcularla ilgili analizlere yer verdi.

Cesur kaptan Bülent
Yazıda özellikle final maçında sakat sakat oynayan kaptan Bülent'e geniş yer verildi. Tecrübeli futbolcudan "Cesur Kaptan" diye bahseden dergi "Sakatlanmasına rağmen oyundan çıkmadı. Acıya dayandı ve kupayı kazandı. Öyle ki kupa töreninde 15 kiloluk kupayı, arkadaşı Hakan'ın yardımıyla kaldırdı. Bu bile Türkler'in kupayı ne kadar istediğini gösteriyordu" şeklinde yorumda bulundu.

Taffarel kuş misali
Hagi için "İnanılmaz bir resital sundu" ifadesini kullanan dergi, Hakan Şükür için ise "Boğazın boğazı İngiliz defansını yıkmak için çok çalıştı ama başaramadı" diye yazdı. Popescu'nun penaltısını "Bu vuruş Galatasaray'ı gökyüzünün 7. katına çıkardı", Taffarel'in kurtarışlarını "Henry'nin kafasını çıkartırken sanki kanatlandı ve uçtu" diye yorumlayan ONZE, Fatih Terim için "Sonunda herkesi dize getirdi ve zafere ulaştı. Onu alkışlıyoruz" diye yazdı.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır