kapat

15.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
inter fren yaptı
G.Saraylı golcüyle anlaşan İtalyan kulübü, FIFA'ya giderse Hakan için 18 milyon 720 bin $ (11.5 trilyon lira) ödemesi gerektiğini öğrenince transferi erteledi

Gerçek fiyat şaşkına çevirdi
G.Saraylı Hakan Şükür'le prensipte anlaşan Inter, transferi şimdilik askıya aldı. Bonservis bedeli için G.Saray ile temasa geçen İtalyan kulübü, yaklaşık 19 milyon dolarlık fiyatı duyunca beklemeye geçti. G.Saray Inter'e, FIFA'ya giderse fiyatın ne olacağını gösteren belgeler verdi. Buna göre geçen sezon Hakan'a ödenen 2 milyon 600 bin dolara milli olduğu için yüzde 20 kondu ve 29 yaş katsayısı olan 6 ile çarpıldı. Ortaya 18 milyon 720 bin dolar (yaklaşık 11.5 trilyon lira) rakamı çıktı.

Tardelli, Bigon ve Trapattoni
Bunun üzerine Inter'li yöneticiler, G.Saray ile görüşmeyi haftaya erteledi. Öte yandan hoca arayışları sürüyor. İlk hedef olarak İtalyan Tardelli, Bigon&Trapattoni isimlerini belirleyen yönetim, Ribbeck, Van Gaal ve Blazeviç'i de listeye aldı. Bu arada G.Saray yönetimi dün akşam olağanüstü toplandı. Asbaşkan Mehmet Cansun, Baliç'in menajeriyle masaya oturacaklarını açıkladı.

GÖKMEN ÖZDEMİR


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır