kapat

15.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Geçen yılın acısı çıkıyor'
Cem Boyner, tüketicilerin çok durgun geçen 1999'un acısını çıkartırcasına alışverişe başladığını belirtti

Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, ekonomik sıkıntıların yaşandığı 1999 yılının ardından insanların bu yıl yeniden alışverişe yöneldiğini söyledi. Advantage Card'ın 1 milyonuncu üyesini kazanması nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Boyner, Türkiye'deki insanların geçen yılki ekonomik sıkıntılardan sonra, bu sene adeta, "Kaybolan bir yılı tekrar istiyoruz" şeklinde yorumlanabilecek yönde tekrar alışverişe başladığını vurguladı.

Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanmak istediğini ifade eden Cem Boyner, değişik sektörlerde ekonomideki iyileşmenin Nisan ayından itibaren kendini gösterdiğini kaydetti.

Finans alanında yeni yatırımlara hazırlandıklarının altını çizen Boyner, bunun henüz banka şeklinde mi veya başka bir oluşum şeklinde mi gerçekleşeceği konusunda kesinleşmiş bir plan bulunmadığını söyledi. İnternet yatırımlarına da ağırlık verdiklerini belirten Boyner, bunu müşteriyle iletişim için yaptıklarını kaydetti.

Advantage Card'ın bugün Türkiye'nin en çok kullanılan alışveriş kartı olarak kabul edildiğini belirten Boyner, 1,5 yıl içerisinde 1 milyon kişiye ulaşan kartın, saatte ortalama 2 bin işlem hacmi gerçekleştirdiğini belirtti.

HER AY 70 BİN KART
Boyner, her ay 70 bine yakın yeni kart verildiğini, Advantage Card'ın günlük işlem adedinin 50 bine ulaştığını ve geçerli olduğu mağaza sayısının da 2 bini aştığını kaydetti. Advantage Card'ın bir milyonuncu müşterisi olan ve milyarlarca lira değerinde hediyeler kazanan Adanalı mali müşavir Sait Güvendir ise Maslak Çarşı Mağazası'nda düzenlenen hediyelerini, Boyner Holding Murahhas Üyesi Cem Boyner ve Advantage Card'ları sunan Benkar Tüketici Finansmanı Genel Müdürü Levent Ersalman'dan aldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır