|
|

Haydi Sabancı
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 42 bin kişiye çıkartılması için otopark tarafındaki 12 bin kişilik tribün inşaatı bitti. Şimdi lise tarafındaki açık tribünün 12 bin kişi alacak şekilde yapılması için yıkıma başlandı.
Projesine hiç para harcanmayan, biten 12 bin kişilik tribün inşaatında, Migros ile yapılan anlaşma gereği kulübün kasasından tek kuruş çıkmaması güzel bir olaydır. Ancak yeni tribün inşaatında yönetim henüz sponsor bulabilmiş değil. Bu tribünün de F.Bahçeli Sakıp Sabancı'nın Carrefour-SA'sı tarafından yapılması, bir tribünün altında Migros'un, diğer tribünün altında Carrefour-SA'nın olması sanırım hem 'Sabancı-Koç rekabeti'ni gıdada bir kere daha ortaya çıkartır ve bundan da sanıyorum F.Bahçe Kulübü de büyük fayda görür.
Fenerbahçeli sevgili Sakıp Sabancı'nın bu konuyu düşünerek orayı kendi şirketine alacağını umuyorum. Ancak yönetimin Avrupa'daki gibi kulüp birimlerini stadın içine yerleştirme düşüncesi burada da var.
Herşey yenilenmeli
Aslında sosyal tesislerdeki oyun salonunun başka bir yere alınması şarttı. Ama kulüp binasını Vefa Küçük'ün, arkasındaki ilave binayı da Gürbüz Refioğlu'nun hibe etmesi, Sabancı'nın da böyle bir projeye sıcak bakmasını gerektirir. Özel VIP tribününün inşa edilerek pazarlanması, aydınlatma sisteminin elden geçirilmesi, bütün stadın üzerinin komple membran ile örtülmesi, otoparkın yeniden düzenlenmesi, çevre tanzimi, tribündeki tuvaletlerin yeniden elden geçirilmesi ve de stadyumdaki güvenlik sisteminin de yapılması zorunludur.
DEVAMI YARIN
|
 |
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|