|
|
Yine aynı kavga
Hayvan katliamının devam ettiğini iddia eden hayvanseverler, Büyükşehir Belediyesi önünde "Köpeklere mezarlık değil modern barınak istiyoruz" sloganlarıyla gösteri düzenledi
KATLİAM İDDİASI
KISA adı DOSHAYAD olan Doğa ve Sokak Hayvanlarını Yaşatma Derneği üyesi hayvanseverler Büyükşehir Belediyesi önünde, Tuzla'daki hayvan mezarlığını kınadı. Dernek Başkanı Süsen Erkuş, "İstanbul'da hayvan katliamı sürüyor" iddiasını ortaya attı.
TOPLU MEZAR
HAYVANSEVERLER, Tuzla'daki gömü alanını "çağdaşı bir hayvan toplu mezarlığı" olarak niteledi. Dernek Başkanı Erkuş, "Bu barınak aslında İstanbul'daki hayvan katliamının bir kanıtıdır. Katliam kurbanı hayvanlar götürülüp Tuzla'daki toplu mezara atılıyor" dedi.
İKİ BARINAK
PROTESTO gösterisine katılanlar, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarında birer modern hayvan barınağı kurulmasını istediler. "Mezarlık değil barınak istiyoruz" diyen göstericiler, "Ölüme hayır, yaşama evet" şeklinde sloganlar da attılar. Yapılan basın açıklamasından sonra gösteri olaysız sona erdi.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|