|
|
Emre'siz de başarırız
Avrupa Şampiyonası finalleri için Slovakya'ya giden Ümit Milli Takım hocası Çetiner, Emre'nin yokluğunun handikap olmadığını söyledi
Ve Ümit Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri için dün Slovakya'ya gitti. Uçakla Viyana'ya giden, oradan da otobüsle Bratislava'ya geçen kafile, Holiday Inn Oteli'nde kampa girdi. Avusturya-Slovakya sınırında Türk konsolosluk görevlilerince karşılanan kafilenin moralinin de yüksek olması dikkatleri çekti.
Raşit Çetiner umutlu
Teknik direktör Raşit Çetiner, finallere kadar 15 maçlık seride yanlızca 1 kez yenildiklerini belirterek, "Burada ilk dörde girip Sydney vizesi almak istiyoruz ve bunu da başaracak güçteyiz. Tek eksiğimiz Emre. Ama bu takım onsuz da oynadı ve kazandı. Aramızda olması tabii ki iyi olurdu ama onsuz da bu işi başarırız" diye konuştu. Türkiye ilk maçını 27 Mayıs'ta Slovakya ile yapacak.
VAHAP HACIOĞLU-Slovakya
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|