kapat

16.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Meksika Burgeri
MALZEME (6 Kişilik)
* 750 gr. köftelik kıyma
* 1 küçük kutu barbunya konservesi
* 4 adet taze soğan
* 1 çorba kaşığı salça
* 2 adet acı sivribiber
* Tuz* Karabiber
* 100 gr. rendelenmiş kaşarpeyniri

Süslemek için:
* 1 küçük paket mısır cipsi
* 1 adet domates
* 3 çorba kaşığı süzme yoğurt
* 1 tatlı kaşığı pul biber

HAZIRLANIŞI:
TAZE soğanı ince kıyın. Barbunya konservesini yıkayıp süzün. Kıyma, barbunya, taze soğan, salça, ince doğranmış sivribiber, tuz ve karabiberi karıştırın. Hazırladığınız karışımdan 6 adet yassı köfte elde edin. Köfteleri barbeküde iki tarafı da kızaracak şekilde pişirin. Ateşten almadan önce üzerlerine rendelenmiş kaşarpeyniri serpin. Köfteleri servis tabağına alın. Mısır cipslerini üzerlerine yerleştirin. Domatesleri cipslerin üzerine yarısı açık kalacak şekilde dizin. Üzerine süzme yoğurt koyup, pul biber serperek servis yapın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır