kapat

10.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bekle beni Almanya
G.Birliği'nin başarılı oyuncusu Ümit Karan, Eintracht Frankfurt ile anlaştığını belirterek, "Sayın İlhan Cavcav'dan anlayış bekliyorum. Ben orada yıldız olacağım" dedi

Türkiye'de 3 Büyükler'in peşinden koştuğu G.Birliği'nin yıldızı Ümit Karan, sessiz sedasız Almanya'nın E.Frankfurt takımı ile anlaştı. Alman kulübü, Ümit'in bonservis bedelini konuşmak için menajer Harun Aslan'ı gönderdi. Başkan İlhan Cavcav, 3 yıl önce 45 bin mark karşılığında aldığı Ümit'e gelen teklife henüz yanıt vermedi.

Cavcav söz verdi
Yıldız futbolcu ise Alman kulübü ile her konuda anlaştığını belirterek, "Başkan Cavcav'dan anlayış bekliyorum. Önümü kesmesin. Ben oraya yıldız olmaya gidiyorum. Artık Avrupa'da genç yetenekler yetişmiyor, 3 yıl sonra kesin İtalya'ya giderim" dedi. G.Birliği'nde gelebileceği en yüksek noktaya ulaştığını belirten Ümit Karan, "Bundan sonraki hedeflerim daha büyük. Başkan İlhan Cavcav'ın, Avrupa'dan gelecek tekliflerde bana kolaylık sağlayacağına dair sözü var. Gün saymaya başladım" ifadesini kullandı.

Almanya bana göre
Hertha Berlin'in altyapısında yetişen yıldız oyuncu, dil sorunu yaşamayacağını da hatırlatarak, "Alman ligi çok yaşlı. Kendimi rahatlıkla gösterebilirim. Kendimi Avrupa'ya kabul ettireceğim" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır