kapat

10.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erkekken öldürdü kadınken yakalandı
Freddy Lee Turner eşcinsel sevgilisini öldürdü. Kaçıp ameliyatla kadın oldu. On üç yıl sonra Valerie Taylor adıyla zina suçundan yakalandı. Parmak izinden, aranan katil olduğu anlaşıldı

FREDDY Lee Turner, 1979 yılı Ocak ayında, eşcinsel sevgilisi Billy Posey ile birlikte Gaffney kentinde bir otele yerleşti. Bu dönemde Freddy, kadın kıyafetleri giyerek dolaşıyordu. Bir tartışma sonrasında Freddy, sevgilisini cinsel bölgesinden kurşunlayarak öldürdü. Daha sonra polisi aradı ve cinayeti haber verdi. Olay yerine gelen yetkililer, kısa bir araştırmadan sonra katilin Freddy olduğunu anladı ancak ondan iz bile yoktu. Çünkü Freddy, cinayetten sonra kenti terk etti.

ZİNA BASKININDA YAKALANDI
Uzun yıllar Freddy'nin izini bulamayan FBI yetkilileri, bir zina ihbarının kendilerini aradıkları katile götüreceğinden habersizdi. Freddy, California kentinde David Allen adlı bir fotoğrafçıyla aşk yaşıyordu. Freddy cinsiyet değiştirmiş Valerie Taylor adında çekici bir bayan olmuştu. Artık sevgilisi için poz veriyordu. Ancak David'in karısı Denisha'nın ilişkilerini öğrenmesiyle ortalık karıştı. Valerie, önceki hayatına ait tüm kanıtları ameliyatla ortadan kaldırmıştı. Tek bir şey dışında: parmak izi... FBI yetkilileri, seksi Valerie'nin aradıkları azılı katil Freddy olduğunu anladıklarında şaşkına döndü.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır